Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om CRM

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om CRM. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: CRM

  • Her kan du finde foredrag om CRM. Virksomheder bruger CRM til at styre deres forhold til eksisterende og potentielle kunder.
  • Forskellige metoder og teknologi gør, at virksomheder kan bruge kundeinformationer til at generere en automatiseret, men alligevel personlig, markedsføring af deres produkter. CRM, eller Costumer Relationship Management som CRM står for, er med til at bibeholde de eksisterende kunder, da det også er billigere at pleje eksisterende kunder end at bruge penge på at skaffe nye.
  • Foredrag om CRM kan du få inspiration til, hvordan CRM opbygges mest effektivt, og hvordan et godt salg, gode relationer og effektiv service kan gøre din virksomhed til en af de bedste. Et foredrag om CRM kan være en god investering, da der er penge at spare ved at bruge CRM