Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredrag om børn og unge

Foredrag om børn og unge sætter fokus på målgruppen ud fra forskellige perspektiver. F.eks. inden for temaerne opdragelse, stress, sociale medier, robusthed etc. Foredragsholderne kan som eksempel have en baggrund som familievejleder, børnepsykolog, læge, forsker eller være en person, der på egen krop har oplevet en hård eller anderledes barndom.

Brug for hjælp til at vælge?

Hver enkelt arbejdsplads er unik og problemstillingerne vedrørende arbejdsglæde varierer. Har du brug for kompetent og professionel vejledning i processen med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement, så kontakt vores dygtige foredragskonsulenter og fortæl os om dit event.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Børn og unge

  • Danske børn og unge i dag er privilegerede, og pædagogik og opdragelse fylder meget – der bliver skrevet bøger om det som aldrig før og lavet udsendelser om det i medierne. Foredrag om børn og unge kan blandt andet være med familievejledere, børnepsykologer, læger, forskere og personer, der på egen krop har oplevet en hård eller anderledes barndom.
  • Hvordan skal man forholde sig til de ungdomstendenser, der er i dag, og hvordan skal de unge forholde sig til blandt andet konflikthåndtering og mobning. Foredrag om børn og unge kan også handle om, hvordan man får en hverdag til at hænge sammen med både børn og karriere.
  • Foredrag om børn og unge egner sig godt til eksempelvis institutioner som børnehaver eller skoler, hvor forældre er samlet.