Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Biologi

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Biologi. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Biologi

  • Biologien som videnskab stammer fra det gamle Grækenland, og er læren om planter og dyr. De gamle grækeres teorier dominerede i flere århundreder, men især opfindelser af mikroskopet i 1600-tallet blev biologien revolutioneret.
  • Med denne opfindelse kunne forskerne nu se bakterier og encellede dyr. Siden hen kom Charles Darwins evolutionsteori, der er en af de mest berømte teorier i videnskabens historie.
  • Foredrag om biologi er typisk indenfor er specifikt emne, som kan variere meget fra foredrag til foredrag. Det kan være alt fra, hvordan man gør jorden til et bedre sted at være til et foredrag om drivhuseffekten og hvordan fremtiden for det ser ud.
  • Foredrag om biologi kan blandt andet være gavnlige til uddannelsesinstitutioner, men også til virksomheder, hvor biologien på en eller anden måde spiller ind.