Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Astronomi

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Astronomi. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Astronomi

  • Astronomi hører til blandt de ældste videnskaber, og man må gå ud fra, at de første mennesker på jorden betragtede og undrede sig over hvad der skete oppe i himlen. Siden de første studier af himmellegemet er videnskaben nået langt, og man har fået masser af nye resultater indenfor forskningen.
  • Blandt andet kunne man i 1969 se den første bemandede månelanding, med Neil Armstrong i spidsen, og NASA har som mål at sende folk til månen inden 2020 – men der er stadig mange ubesvarede spørgsmål, hvilket også er med til at gøre astronomien populær.
  • Et foredrag om astronomi kan kaste lys over den nyeste forskning og samtidig gøre det forståeligt og spændende. Foredrag om astronomi kan være gode både for folk, der beskæftiger sig indenfor det område, men også for blandt andet skoler, der skal føres ind i det univers astronomien beskæftiger sig med.