Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Arkitektur

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arkitektur. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arkitektur

  • Overalt hvor vi er, er der arkitektur. Men hvad betyder arkitektur for os i dag, og hvilke forskelle er der på arkitektur i dag og i oldtiden. Foredrag om arkitektur kan give dig svar på både det, men også trends og tendenser samt sætte fokus på enkelte bygninger og fortælle historien bag.
  • I foredrag om arkitektur kan man også få de forskellige stilarter på plads. Hvad er forskellen mellem barok og, rokoko og renæssance? Det er også muligt at sætte fokus på en bestemt by, og foredragsholderen vil tale ud fra den – så vil du være klogere på din bys arkitektur, så er et foredrag om arkitektur ikke nogen dårlig idé.
  • Foredrag om arkitektur er velegnede både til foreninger med interesse for arkitektur, en også for folkeoplysningsforbund, som vil sætte fokus på sin bys arkitektur.