Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Arbejdsmarkedet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arbejdsmarkedet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arbejdsmarkedet

  • Arbejdsmarkedet i dag er meget mere institutionaliseret end det var før hen. Med globaliseringen og EU har de danske virksomheder langt større mulighed for at bruge udenlandsk arbejdskraft, da mobiliteten er øget på arbejdsmarkedet.
  • Foredrag om arbejdsmarkedet kan handle om både de udfordringer, som det danske arbejdsmarkedet står overfor i dag, men også hvilke muligheder der er. Foredrag om arbejdsmarkedet kan også fokusere på, hvordan arbejdsmarkedet vil komme til at se ud i fremtiden – både for virksomheder, deres ledere og medarbejdere.
  • Og hvordan vi former arbejdspladserne, så det passer til den nye generation, der vil mere end at tjene penge – de vil have det gode arbejdsliv og der skal være plads til både faglig og personlig udvikling. Foredrag om arbejdsmarkedet egner sig blandt andet til virksomheder, der vil følge med i udviklingen.