Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Alkohol og alkoholisme

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Alkohol og alkoholisme. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Alkohol og alkoholisme

  • Hvorfor bliver nogen mennesker alkoholikere? Nogle undersøgelser viser, at 30 procent af alle mennesker har gener i sig, der kan være med til at udvikle alkoholisme. Det er ikke sikkert, det sker, men de har lettere ved det.
  • Hvordan tackler man alkoholisme og hvordan tackler man, hvis et familiemedlem eller en nær ven pludselig begynder at drikke lidt for meget?
  • Foredrag om alkoholisme handler både om personlige historier, men kan også give konkrete redskaber til, hvordan man tackler det. Det kan være inspirerende for både pårørende, men også for alkoholikere at opleve et foredrag om dette emne.
  • Men foredragen er ikke kun for folk, der allerede har det inde på livet – foredragene kan også handle om forebyggelse, og foregå på eksempelvis skoler, hvor det kan handle om unge og deres alkoholvaner samt hvad alkohol gør ved kroppen.