Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Alderdom og ældre

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Alderdom og ældre. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Alderdom og ældre

  • De seneste par år har der været debat omkring fremtidens ældrepleje, og de udfordringer der kommer i takt med, at procentdelen af ældre bare stiger og stiger.
  • I Danmark bliver den ældre generation omtalt som det grå guld, men hvordan er det at være ældre på arbejdsmarkedet, og generelt at blive ældre i det danske samfund?
  • Foredrag om alderdom kan være med til at opklare, hvordan man får det bedste ud af alderdommen, og hvordan man øger livskvaliteten og sundheden. Foredrag om alderdom og ældre kan også være gode som en øjenåbner for både unge og gamle – bare fordi alderen stiger, så er det ikke nødvendigvis lig med et stillesiddende og kedeligt liv – et foredrag hvor man bliver inspireret og kan få en god debat – og det kan foregå i både kirker og på aftenskoler.