Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Afghanistan

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Afghanistan. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Afghanistan

  • 7. oktober 2001 blev Afghanistan invaderet af USA, som svar på terrorangrebet den 11. september 2001, hvor målet var at fange terroristen Osama Bin Laden. I januar 2002 ankommer de første danske soldater til Afghanistan – Danmark har altså i over 10 år været en del af krigen i Afghanistan og flere soldater har mistet livet.
  • Erhvervsmæssigt er landbrugsproduktionen steget voldsomt siden 2002 og landet har enorme reserver af blandt andet kobber, jern, naturgas og olie og narkotika udgør en stor del af eksporten. Det skønnes at omkring 87 procent af verdensmarkedet for stoffet opium kommer fra Afghanistan.
  • Afghanistan fylder meget i medierne. I 2012 blev Afghanistan nævnt over 4000 gange i de danske medier, og vi kan jævnligt følge med, når korrespondenter som eksempelvis Simi Jan eller Steffen Jensen rapporterer fra kampene. De to er også nogle af dem, der holder foredrag om Afghanistan, som fortæller levende om deres oplevelser derfra.
  • Foredrag om Afghanistan kan være enten om landet, dets historie eller betydning i dag – både erhvervsmæssigt og politisk, og egner sig godt til offentlige arrangementer.