Henter Indhold ...

11. september

Foredragsholdere om 11. september

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om 11. september. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: 11. september

    • 11. september 2001 fløj to fly ind i World Trade Center i New York og det styrtede sammen. Knap 3000 mennesker omkom og flere tusinde blev sårede i, hvad man kalder for det værste terrorangreb i USA’s historie, og du kan høre foredrag om dette angreb.
    • Al-Qaeda med Osama Bin Laden i spidsen tog ansvaret for terrorangrebet, og USA’s reaktion blev krigen mod terrorismen, der blandt andet førte til, at Afghanistan blev invaderet få måneder efter 11.september.
    • Et foredrag om 11. september har meget at byde på. I dag husker vi stadig 11. september, eller 9/11 – som det også ofte bliver omtalt som, og dagen har betydet meget – ikke kun for amerikanerne, men også for resten af verden. Flere danske soldater har mistet livet med Danmarks deltagelse i krigen i Afghanistan og skal vi frygte terrorismen i Danmark?
    • Den 11. september 2001 blev et vendepunkt i kampen imod terrorismen. Emnet har været meget efterspurgt som eksempelvis debatskabende foredrag. Foredrag kan være både være et bud på, hvordan verden kommer til at se ud men også hvordan angrebet har påvirket amerikanernes selvopfattelse.