Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Eksport

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Eksport. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Eksport

  • Danmark er ikke et land rigt på råstoffer, men dette til trods eksporterer vi alligevel varer rundt til snart sagt hele verden, og det har vi gjort i mange år. Eksporten er naturligvis en væsentlig del af vores økonomi.
  • Vi er måske bedst kendt for vores svineeksport, men man kan også nævne legetøjsproduktet Lego, der er kendt verden over. Vores bedst kendte eksportvare forbliver dog den kulturelle, i form af forfatteren, H. C. Andersen og dennes eventyr.
  • Foredrag om eksport vil typisk handle om forskellige former for eksport, om forskellige varegrupper, om økonomi, i mange tilfælde også transport, men måske først og fremmest strategier i forbindelse med eksport, også på et mere overordnet plan.