Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Effektive møder

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Effektive møder. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Effektive møder

  • De fleste af os har nok prøvet at sidde til at møde, der trak ud mere end hvad godt er. Måske endte diskussionerne i dybest set ligegyldige detaljer vedrørende paragraffer, eller også nåede man bare aldrig frem til det, der for alvor var relevant.
  • Hvad kan man gøre for at opnå mere effektive møder, møder hvor man rent faktisk kommer igennem hele dagsordenen, og måske tilmed har plads til forslag og diskussioner?
  • Det er med møder som med så meget andet her i tilværelsen – lidt planlægning hjælper. Hvad er det for et møde, der skal holdes, hvad vil man gerne nå frem til på mødet – og hvad er, på bundlinjen, mødets formål?
  • Foredrag om effektive møder tager fat på spørgsmål som disse og flere til.