Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Edutainment

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Edutainment. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Edutainment

  • Edutainment er et begreb, der har vundet popularitet især gennem de senere år, og det er en sammentrækning af de engelske ord education (uddannelse) og entertainment (underholdning).
  • Tanken bag edutainment er, at såfremt man kan parre uddannelse med underholdning, så vil det gavne indlæringsprocessen, fordi det underholdende element vil fungere som motiverende faktor.
  • Edutainment ses således ofte i forbindelse med skoler og undervisning af børn og unge. Sådan noget som computer- og rollespil er populære i forhold til edutainment.
  • Foredrag om edutainment kan handle om brug af edutainment i forskellige undervisningssituationer samt om forskellige former for edutainment.