Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Edb

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Edb. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Edb

  • Engang var edb det hotte, det nye sort, men i dag bruges termen ikke meget længere, og lugter, for de indviede, måske mest af alt af kedelige skoletimer med undervisning i Comal80 på en Piccoline-computer (som naturligvis dengang kaldtes en datamat) med tofarvet skærm.
  • Edb står for elektronisk databehandling og var en betegnelse, der, sådan lidt løst, dækkede over både programmering, computerkendskab og alt hvad der havde med computere at gøre i al almindelighed.
  • Termen bruges stadig i dag, om end ikke så ofte, og betydningen er stort set den samme.
  • Foredrag om edb kan således både fokusere på forestillingen om det computerbaserede samfund i et historisk perspektiv såvel som omhandle forskellige emner, der alle har det tilfælles, at de har med computere i al almindelighed at gøre.