Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ebbe Lavendt Foredrag

Missionen er at inspirere til en sund og produktiv (arbejds)livsstil ved at gå forrest 

Ebbe Lavendt Foredrag

Ebbe Lavendt

Erhvervspsykolog, foredragsholder, underviser og konsulent - foredrag om viljestyrke, motivation og mental fitness.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Tusind tak for et meget informativt arrangement, det gav virkelig nogle gode tips, ideer, og opmærksomheder, som man i den teoretiske studieverden absolut ikke får indblik i."

Jeanette Justesen, underviserkonsulent - LO-skolen Helsingør Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Ebbe Lavendt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Ebbe

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Ebbe Lavendt er Danmarks bedst uddannede psykolog inden for positiv psykologi og en af de mest benyttede oplægsholdere inden for emnerne viljestyrke, motivation, positiv ledelsespsykologi og mental fitness. Han er især kendt for sin engagerede og energiske formidlingsstil, der får alle med.

Ebbe Lavendt foredrag er baseret på den nyeste forskning om trivsel og præstationsfremme, som han formår at fortælle om på en let forståelig måde. Foredragene er både lærerige, inspirerende og tankevækkende.

Foredrag med Ebbe Lavendt henvender sig til alt fra direktører til dagplejemødre, fordi han evner at ramme alle målgrupper – uanset køn, alder og job. Ebbe Lavendts foredrag er især efterspurgte på arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og i foreninger. Deltagerne får en god oplevelse, masser af inspiration og brugbar viden baseret på den nyeste forskning om, hvordan man får et arbejdsliv karakteriseret af glæde, engagement, gode relationer, mening og flotte præstationer. Deltagerne får også en række konkrete anbefalinger og en håndfuld praktiske værktøjer, som er lige til at gå til.

Ebbe Lavendt har mange års erfaring fra erhvervslivet som både virksomhedsejer, konsulent og ansat. Han er fast underviser på åbne leder-og medarbejderkurser hos Mannaz og Teknologisk Institut. Ebbe  Lavendt står ligeledes bag den Positiv Psykologiske Coachinguddannelse (PPCU).

Det er Ebbe Lavendts mission at inspirere andre til en sund og produktiv (arbejds-)livsstil ved selv at gå forrest som en rollemodel. Som oplægsholder er han kendt for at være skarp og meget vidende inden for erhvervspsykologi, ledelses- og medarbejderudvikling og mental sundhed. Han formidler en lang række positiv psykologiske emner såsom positive følelser, positiv motivation, trivsel som stressbuffer, mental fitness, personlige styrker, positiv psykologi og ledelse, viljestyrke, præstationspsykologi, positiv psykologisk coaching og positive health.

På baggrund af en grundig dialog i god tid inden foredraget skræddersyes arrangementet til jeres ønsker og behov. Foredrag kan også laves på engelsk.

Se foredrag med Ebbe Lavendt

  Ebbe Lavendt foredrag

  PRÆSTATIONSPSYKOLOGI

  • Er I passionerede og vedholdende i forhold til langsigtede mål? Svaret forudsiger, om I vil lykkes med de helt store præstationer. Få udlagt den nyere forskning fra positiv psykologi om emnet ”performance psychology”. Præstationspsykologi er forskningsbaseret viden om, hvilke tilstande, træk, relationer og rammer, der fremmer målopnåelse.
  • Til foredraget får I både psykologisk viden og værktøjer til at arbejde med præstationsforbedringer.

  Ebbe Lavendt foredrag

  VILJESTYRKE

  • Vil I nå de sværeste mål? Har I brug for mere selvdisciplin? Høj grad af selvkontrol forudsiger højere karakterer, gode resultater, mindre vægtforøgelse osv.
  • Til foredraget får I både viden og værktøjer til at styrke jeres egen og andres selvdisciplin, så hidtil svære mål bliver opnåelige. Det kan være alt fra store projekter på arbejdet til lektielæsning, opgaveskrivning, motion og vægttab, etc.

  Ebbe Lavendt foredrag

  POSITIV PSYKOLOGI

  • Nogle mennesker har det både bedre og klarer sig bedre end andre. Er det noget, der kan læres? Det kan man ifølge forskningen i positiv psykologi. Positiv psykologi er videnskaben om, hvad der skal til for at trives og præstere optimalt.
  • Til foredraget lærer I at skabe større glæde, engagement og mening samt bedre relationer og optimale præstationer.

  Ebbe Lavendt foredrag

  POSITIV MOTIVATION

  • Du kender udtrykket ”når lysten driver værket”, men hvad kan ellers drive værket? Og hvad er bedst til at motivere os selv og andre? Det kan den nyere forskning fra psykologi om positiv motivation give svarene på. Positiv motivation er forskningsbaseret viden om hvilke typer af motivation, der bedst dækker menneskers psykologiske behov og bedst driver os.
  • Til foredraget lærer I at omsætte jeres nye viden til resultatskabende handlinger.

  Ebbe Lavendt foredrag

  PERSONLIGE STYRKER

  • Styrker handler om det, der falder jer naturligt, som I er gode til, og som giver jer energi; men kender I hinandens styrker? Og hvad kan man egentlig bruge det kendskab til? Det har den nyere forskning i positiv psykologi undersøgt. Personer som har mulighed for at bruge deres styrker, vil typisk trives bedre, være mere selvsikre, have mere energi, opleve mindre stress og præstere bedre.
  • Til foredraget får I både viden og værktøjer til at arbejde med jeres egne og andres stærke sider.

  Ebbe Lavendt foredrag

  POSITIV LEDELSESPSYKOLOGI

  • Både ledelse og positiv psykologi handler om at få mennesker til at trives og præstere optimalt. Hvordan man gør, har videnskaben undersøgt, og svarene er både til at forstå og til at praktisere.
  • Til foredraget lærer I, hvad der skal til for at skabe arbejdsglæde, større engagement, bedre samarbejde, mening med arbejdslivet og optimale præstationer – både blandt jer selv og jeres medarbejdere.

  Ebbe Lavendt foredrag

  MENTAL FITNESS

  • Nogle mennesker bukker under for stress. Andre kommer stærkere ud af modgang; men hvordan gør de helt præcist? Det svarer den nyere forskning om robusthed på. Undersøgelser i resiliens beskriver og forklarer, hvordan mennesker overkommer store belastninger og kriser.
  • Til foredraget lærer I, hvordan man bliver så mentalt fit, at man rent faktisk vokser med modgang.

  Ebbe Lavendt foredrag

  TRIVSEL SOM STRESSBUFFER

  • Hvordan kan stress angribes positivt? Det kan det bl.a. ved at bruge trivsel som buffer imod overbelastning. Forskning i positiv psykologi, som netop handler om trivsel og optimale præstationer, viser, at vi kan opbygge stødpuder imod stress, så vi bliver mere robuste og bedre til at tackle store belastninger.
  • Til foredraget lærer I hvordan.

  Ebbe Lavendt foredrag

  JOB OG FRITID I BALANCE

  • Har I svært ved at få et interessant arbejdsliv og et travlt privatliv til at hænge sammen? Er der lidt for mange forpligtelserne at leve op til? Ved I, hvad I burde gøre, men får I ikke rigtig gjort det alligevel? Det er typiske udfordringer for mange danskere. Forskningen i work-life balance beskriver det moderne menneskes udfordringer med at få enderne til at mødes og giver bud på nogle praktiske løsningsmuligheder.
  • Til foredraget får I både viden og værktøjer til at skabe bedre balancer og større sammenhæng i tilværelsen.

  Ebbe Lavendt foredrag

  LIVSSTILSPSYKOLOGI

  • Vil I selv sige, at I blomstrer som arbejdskraft og som privatpersoner? Eller føler I snarere, at I visner lidt på nogle områder af livet? At blomstre (eng. flourish) betyder, at man både trives og præsterer godt. Det kræver, at man ”egner sig” til at håndtere sine udfordringer. Du kan være egnet – eller fit – på forskellige områder af livet. Man kan både tale om psykologisk fitness, fysisk fitness, social fitness og kontekstuel fitness. Livsstilspsykologi handler om, hvad det vil sige at være fit, og hvordan du bliver det.
  • Til foredraget får I indsigt i den nyere forskning i livsstilspsykologi og konkrete redskaber til at blive mere ”fit for fight” i en moderne verden.

  Ebbe Lavendt foredrag

  POSITIVE HEALTH

  • Vil I klædes bedre på til at arbejde med trivsel og sundhed? Så er den nyere forskning fra positiv psykologi om ”positive health” måske noget for jer. ”Positive health” er forskningsbaseret viden om, hvordan man definerer, måler og forbedrer fysisk og psykisk sundhed.
  • Til foredraget får I både viden og værktøjer til at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladsen og privat.

Referencer

Tak for en spændende aften. Dejligt du kunne afse nogle timer til at give os en smagsprøve på alle de positive toner. Jeg gik opløftet derfra og vil gerne dele noget af oplevelsen med mine kolleger

Tina Krøyer Jacobsson, Senior Business Analyst

Danske Bank

Tusind tak for i dag. Det gik rigtig godt. Jeg var meget tilfreds. Og min direktør var fuld af lovord over for hvor troværdig du var. Så det er jo dejligt.

Bettina R. Thøgersen, Direktions- & HR-rådgiver

IDA

Du er en super god formidler: – Fortaber dig ikke i detaljer, men viser samtidig at du har en stor og dyb viden indenfor området. – God til at krydre det med historier og konkrete eksempler. – Og ikke mindst bringe humor ind i oplægget. Rigtig godt! Øvelserne var rigtig fede – og alt i alt et rigtig fint arrangement synes jeg!

Nina Tange, leder af Master of Positive Psychology

Aarhus Universitet

Tusind tak for et meget informativt arrangement, det gav virkelig nogle gode tips, ideer, og opmærksomheder, som man i den teoretiske studieverden absolut ikke får indblik i.

Jeanette Justesen, underviserkonsulent

LO-skolen Helsingør
Uforpligtende forespørgsel på Ebbe Lavendt

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Ebbe Lavendt
Ebbe Lavendt

5 ud af 5 stjerner

"Tusind tak for et meget informativt arrangement, det gav virkelig nogle gode tips, ideer, og opmærksomheder, som man i den teoretiske studieverden absolut ikke får indblik i."

Jeanette Justesen, underviserkonsulent - LO-skolen Helsingør Se alle referencer

Foredragsemner med Ebbe Lavendt