Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Ditte Okman

Giv slip på filteret i selskab med Ditte Okman

Ditte Okman

Ditte Okman

Journalist, radiovært og forfatter. Bramfrie foredrag om egne erfaringer om og holdninger til emner som skønheds- og kropsidealer, parforhold og krænkelse.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Ditte Okman

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Journalist og radiovært Ditte Okman er kendt som en person, der siger det, mange andre tænker, men ikke tør formulere. What you see is what you get. Med knivskarp analytisk evne og uden så meget filter skærer hun igennem alle forsøg på spin, hykleri og bortforklaringer. Politisk korrekthed giver hun ikke meget for. Hør et befriende ærligt foredrag, hvor Ditte Okman på sin egen bramfri facon giver et underholdende indblik i nogle af de ting, der gør hende rasende. Men også om det, der gør livet værd at leve.

Et foredrag med Ditte Okman giver dig:

  • Et foredrag, hvor den, der taler, siger, hvad hun mener. Uden skelen til det, vi ikke må tale om.
  • Plads til masser af grin, men også ærlighed, provokation og eftertænksomhed.
  • Et spark til den pænhed og angst for, hvad andre mener om en, der forhindrer de fleste i at være dem, de er.

Ditte Okmans baggrund er både blandet og overraskende. Hun har studeret semitisk filologi på Københavns Universitet og har arbejdet for den israelske sikkerhedstjeneste. Siden journalistuddannelsen fra RUC har hun beskæftiget sig med journalistik i vidt forskellige brancher: Hun har arbejdet for Venstres pressetjeneste, SE og HØR, Ekstra Bladet og Radio24syv.

Som radiovært er hun bedst kendt som vært på det populære sladderprogram ”Det, vi taler om”, hvor hun og hendes panel gennemgår ugens begivenheder og taler lige ud af posen. Med mere end 250.000 lyttere – live, på Facebook og streams hver uge ligger programmet i toppen over mest streamede radioprogrammer i landet.

I 2019 debuterede Ditte Okman som forfatter med bogen #tyndogrig, hvor læserne møder hende præcis, som hun er.

Se foredrag med Ditte Okman
Ditte Okman foredrag

Sladder – Det, vi taler om

Få masser af insider-viden, når Danmarks ukronede ”sladderdronning” fortæller om sine erfaringer med den sladderjournalistik, mange foragter, men endnu flere læser.

Der er masser af myter om sladderbranchen. Ditte Okman kender dem alle sammen og giver et blik bag kulisserne fra en af journalistikkens mest udskældte brancher. Men er sladderjournalistikken egentlig så anderledes end den såkaldt ”seriøse” af slagsen? Og Ditte forklarer gerne, hvorfor hun mener, sladder har en rolle at spille i samfundet.

Få har så bred en journalisterfaring som Ditte Okman. Hun kender journalistikkens verden fra begge sider af billedet: både som pressemedarbejer i partiet Venstre og fra medier som SE og Hør, Ekstra Bladet, Radio 24Syv. Som vært på et af Danmarks mest populære programmer ”Det, vi taler om” har hun slået sit navn fast som en journalist med kilderne i orden.

Og hun har en masse saftige anekdoter på lager, som hun gerne deler ud af.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Ditte Okman

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Ditte Okman