Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Digitalisering

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Digitalisering. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Digitalisering

  • Man taler i disse år ofte om at flere og flere aspekter af vores tilværelse digitaliseres, men hvad vil det egentlig sige? Hvad betyder det at noget digitaliseres?
  • Helt basalt handler digitalisering om at noget oversættes til at binært sprog, hvor alting kan kommunikeres via et system bestående af 0- og 1-taller.
  • I praksis handler digitalisering typisk om IT, om computere, internet, etc. Men man taler også om sådan noget som digital lyd- og billedgengivelse.
  • Foredrag om digitalisering ser nærmere på digitaliseringens mange forskellige aspekter. Hvad betyder digitaliseringen for vores hverdag, vores fremtid?