Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Dialog

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Dialog. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Dialog

  • Dialog kan foregå mellem to eller flere mennesker, mundtligt, på skrift eller på anden vis medieret. En dialog vil typisk være en slags samtale, en udveksling af meninger, holdninger, idéer og/eller information.
  • Dialog er selvsagt et væsentligt værktøj i et moderne informationssamfund som det vi lever i, hvor der dagligt udveksles alskens information. Også i forbindelse med konflikthåndtering er dialogen et vigtigt redskab.
  • Hvordan sikrer man en god dialog? Hvad skal der til? I hvor høj grad spiller det ind om der er tale om mundtlig eller skriftlig dialog – hvor meget betyder kropssprog eller måske ligefrem mangel på samme?
  • Foredrag om dialog ser nærmere på emnet samt spørgsmål så som disse og flere til.