Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Det moderne

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Det moderne. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Det moderne

  • Det moderne, også nogle gange omtalt som det moderne gennembrud eller det moderne projekt, er en periode indenfor litteraturen og kunsten, som typisk dateres til omkring slutningen af 1800-tallet.
  • En af de vægtige skikkelser i det moderne gennembrud i Danmark var forfatteren Georg Brandes. Ofte fokuserede litteraturen i det moderne projekt på en øget realisme, bl.a. i form af samfundskritik.
  • Foredrag om det moderne vil typisk tage udgangspunkt i det modernes litteratur og kunst og vil ofte have karakter af litteratur- og kunsthistorisk præsentation.