Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Det Gode Liv

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Det Gode Liv. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Det Gode Liv

  • Forestillingen om det gode liv tiltaler nok de fleste, og det er noget, som de fleste også vil skrive under på at det er værd at stræbe efter.
  • Men hvad er egentlig det gode liv? For nogle mennesker handler det om den store kærlighed, eller de nære værdier i familien. Andre ønsker måske først og fremmest økonomisk velstand, andre igen frihed. Nogle ønsker at dygtiggøre sig, at udtrykke sig kunstnerisk, andre at opnå politisk indflydelse og magt.
  • Er der nogle fællesnævnere for hvad vi forstår ved det gode liv? Og kan man sige noget generelt om hvordan man opnår det?
  • Foredrag om det gode liv tager fat på spørgsmål så som disse.