Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Demens

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Demens. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Demens

  • Demens er en fælles betegnelse for forskellige tilstande, ofte forbundet med fremskreden alderdom, som svækker hjernen, f. eks. i forbindelse med Alzheimers.
  • Demens resulterer typisk i en svækkelse af hukommelsen, der kan være tiltagende, i en sådan grad at den demente i nogle tilfælde kan ende med end ikke at huske nær familie som søskende, børn, etc. Det kan derfor være meget hårdt at være pårørende.
  • Man kan på nuværende tidspunkt ikke kurere demens, men der findes visse behandlingsmetoder, som har nogen effekt, og der forskes meget i netop behandling af demens.
  • Foredrag om demens kan handle dels om det at blive dement, om symptomer, om livet som dement og om livet som pårørende til en dement.