Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Danskhed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Danskhed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Danskhed

  • Røde pølser og flæskesteg, klaphat og kolonihavehus, Dannebrog og rødgrød med fløde – gerne med Kim Larsen i radioen og Matador på tv-skærmen. Så bliver det da ikke mere dansk? Eller?
  • Det der med danskhed er en vanskelig størrelse, for hvad vil det sige at være dansk, og kan man tale om en speciel dansk karakter, noget vi deles om, stort set alle sammen?
  • Stereotyper og klichéer er der nok af, og mange af dem kan let afvises, hvis først man graver lidt dybere. Men er det så helt umuligt, at tale om danskhed, eller hvad?
  • Foredrag om danskhed tager udgangspunkt i det spørgsmål og forsøger at nå hele vejen rundt om debatten.