Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Dannelse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Dannelse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Dannelse

  • Dannelse kan lyde som et lidt gammeldags begreb, noget med Emma Gad, De-tiltaleform, god bordskik og høvisk tale. Men er spørgsmålet om dannelse nødvendigvis noget, der stammer fra en svunden tid?
  • Man taler undertiden om almen dannelse, hvilket bl.a. dækker over sådan noget som en generel almen viden på et vist niveau, samt en evne til at erhverve sig ny viden og til at forholde sig kritisk til den viden, man stilles over for.
  • Hvordan vil fremtidens dannelsesbegreb se ud, og hvor meget af den klassiske dannelse kan vi stadig bruge til noget den dag i dag?
  • Foredrag om dannelse går i dybden med emnet og forsøger at kaste lidt lys over sagen.