Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Jagten på likes - bagsiden af den glamourøse overflade på de sociale medier

Daniel Hoff

Daniel Hoff

Influencer, podcast-vært og en af Danmarks ældste internet-stjerner.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Daniel Hoff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Daniel Hoff er en af Danmarks ældste influencere og internetstjerner. Han har mærket konsekvenserne af at gå viralt på internettet på egen krop. Hvad gør man, når likes og anerkendelse ikke længere tikker ind på daglig basis? Hvordan påvirker det ens mentale helbred, når man skal være på 24/7, være sjov hele tiden og konstant skulle finde på nyheder til de sociale platforme for at skaffe likes og beholde sine mange følgere?

Et foredrag med Daniel Hoff giver dig

  • Et ærligt og intenst indblik i bagsiden  af de glamourøse sociale medier – hvor langt vil du gå for likes?
  • En inspirerende personlig historie om konsekvenserne af pludselig succes på internettet
  • Unikt udgangspunkt for videre dialog og diskussion om brugen af de sociale medier og de fordele og ulemper, der følger med

Daniel Hoff, også kendt som ‘Hoffe’ eller’ Jyden’, lever af at være en såkaldt influencer og sjov fyr på internettet. Med store profiler på Facebook, YouTube og Instagram har Daniel Hoff været med siden starten og er en af Danmarks ældste internetstjerner og influencere.

Daniel Hoff har oplevet pludselig at gå viralt og blive kendt (og anerkendt) på internettet. Med tusindvis af følgere, invitationer til glamourøse events og på tour med de kendte har Daniel Hoff i flere år levet i overhalingsbanen, men han har også oplevet, hvad der sker, når man i jagten på dopamin bliver afhængig af likes og popularitet. Når man er evigt fokuseret på, hvor og hvordan man får sit næste fix. Og hvor langt man rent faktisk vil gå for at få sine likes.

Daniel Hoff fortæller levende med både alvorstung dybde og glimt i øjet om sin digitale succes og de op- og nedture, der naturligt følger med i kølvandet, når man surfer rundt ude i den virtuelle verden – og skal leve af det.

Se foredrag med Daniel Hoff
Daniel Hoff foredrag

Social fucking media - bagsiden af medaljen

Daniel Hoff fortæller hudløst ærligt om sine egne mange erfaringer med de sociale medier – både de gode og de dårlige. Vi kommer med på Daniels digitale rejse; fra karakteren Jydens fødsel på youtube til den ultimative nedtur, da populariteten og antallet af følgere pludselig var dalende. Daniel fortæller desuden, hvordan han i dag arbejder professionelt med de sociale medier og stadig dagligt kæmper med ikke at lade jagten på likes styre sig. 

I sit foredrag viser Daniel både det overfladiske billede med masser af glamour, succes, koncerter med de kendte, berømmelse og anerkendelse, men fortæller også om bagsiden af medaljen og om den misundelse og jalousi, der også følger med livet på de sociale medier. For hvad sker der, når du ikke får så mange likes, som du plejer, og din popularitet er dalende? Ingen har forberedt dig på de stærke følelser, der opstår, når succesen har lagt sig, og følgerne begynder at svigte.

Daniels inspirerende og ærlige foredrag giver et fantastisk udgangspunkt for videre dialog og diskussion om vores brug af sociale medier, hvordan de påvirker os, og hvordan der bag facaden måske skjuler sig en anden og mindre glamourøs fortælling.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Daniel Hoff

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Daniel Hoff