Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Oplev med humor om alt fra Staunings barndom til moderne politisk ledelse

Dan Jørgensen foredrag

Dan Jørgensen

Politiker, forfatter, foredragsholder, cand.scient.pol. og adjungeret professor

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Dan Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I sine foredrag træder Dan Jørgensen ud af politikerrollen og fortæller med engagement, humor og analytisk sans om alt fra Staunings barndom til moderne politisk ledelse.

Dan Jørgensen er kendt som en magtfuld politiker. Han har været Medlem af EU-parlamentet, Fødevareminister og er p.t. næstformand i den socialdemokratiske folketingsgruppe.

Men han er mere end det. Som forfatter, foredragsholder og adjungeret professor på Aalborg universitet, beskæftiger han sig med politisk historie, ledelse og magtanalyse.

Dan Jørgensen er forfatter til bogen ”Staunings arv – Vejen til et lykkeligt Danmark”, som er en hyldest til den fattige arbejderdreng, der blev cigarsorterer og endte som landsfader. Derudover har Dan Jørgensen, sammen med historikeren Bo Lidegaard, lavet en podcast-serien ”Roser og torne” om markante personer i socialdemokratiets historie.

Dan Jørgensens foredrag tilpasses målgruppen og bevæger sig indenfor nedenstående emner.

Se foredrag med Dan Jørgensen

  Dan Jørgensen foredrag

  Staunings arv

  • Historien om cigarsortereren der blev landsfader. Stauning samlede Danmark i en tumultarisk tid og lagde grundstenene til velfærdsstaten. Dette er historien om hans fantastiske liv og om hvad vi kan lære af ham i dag.

  Dan Jørgensen foredrag

  Louis Pios fantastiske liv

  • En hæsblæsende fortælling om Pios hæsblæsende liv. Ung agitator, Stormester i Socialdemokratiet, tugthusfange og flygtning. Manden der organiserede de danske arbejdere. Opfandt den røde danske postkasse og næsten mistede livet i Vridsløselille inden han endte sine dage i Floridas sump.  

  Dan Jørgensen foredrag

  Roser og torne: Socialdemokratiets historie

  • Historien om hvordan Socialdemokratiet skabte velfærdsstaten. Om oprøreren Pio, og landsfaderen Stauning. Om Kampmann og Krag i glade tressere over Ankers firsere frem til Danmarks første kvindelige statsminister. Anekdoter og brudstykker i et partis lange historie.    

  Dan Jørgensen foredrag

  Der er et lykkeligt land

  • Danskerne er verdens lykkeligste folk. Hvorfor? Historien starter i 1933 da Stauning en sen nattetime i 1933 serverer whiskysjusser for en håndfuld af rigets vigtigst mænd i sin lejlighed i Kanslergade. Det blev starten på den samfundsmodel som har gjort os unikke; det danske velfærdssamfund.

  Dan Jørgensen foredrag

  Machiavelli på Slotsholmen

  • Et foredrag om politisk ledelse. Hvordan får man indflydelse i dansk politik? De formelle og uformelle spilleregler på Christiansborg.

  Dan Jørgensen foredrag

  Humor i Politik

  • Anekdoter og fortællinger med vid fra den politiske verden.

  Dan Jørgensen foredrag

  Den politiske hjerne

  • Hvad siger forskningen om hvordan hjernen behandler politiske budskaber? og hvad betyder det for den politiske kommunikation i dagens Danmark? Etos, patos og logos er udfordret

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Dan Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Dan Jørgensen