Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

En komikers personlige erfaringer med angst og depression

Dan Andersen

Dan Andersen

Stand-up komiker og Danmarks komikalske trubadur. Stand-up og foredrag om egne erfaringer med angst og depression.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Dan Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Dan

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Dan Andersen startede tilbage i 1997 med stand-up, og siden da har han været med i godt og vel alt, der er værd at tale om, når det kommer til dansk comedy. Fra første minut har han altid sit publikum i sin hule hånd, hvad end han holder foredrag eller stand-up. Men bag den rivende succes gemmer der sig også angst og depression, et hørehandicap og fertilitetsproblemer, som Dan Andersen også åbenhjertigt fortæller om i sine personlige foredrag. 

Gennem tiden som stand-up komiker har Dan Andersen stået på stort set alle scener – lige fra to paller placeret i en ørkenbase i Afghanistan til Bøgescenen og Royal Arena.

 

Et foredrag med Dan Andersen giver dig:

  • Danmarks komikalske trubadur, der har udviklet sin helt egen og meget charmerende genre: stand-up i kombination med guitar og sang.
  • En sal fyldt med latter, når han fyrer sine jokes af på guitarstrengene, der allerede har sikret ham et stort og trofast publikum.
  • Muligheden for at få et ærligt indblik i et liv med depression og angst, hvor hverdagen består af læger, psykologer, diagnoser og piller.

Du kender ham bedst som den guitarspillende komiker fra Comedy Aid, stand-up.dk og et hav af forskellige tv -og radioprogrammer. Dan Andersen var en af de første til at bryde op med idéen om, at en stand-up komiker står alene på scenen med en mikrofon. Han har udvidet genren ved at tage sin guitar med på scenen, og det blev den spæde start på et spektakulært show, der gav ham en plads blandt toppen af dansk comedy.

I 2018 lavede Dan Andersen tv-programmet Misbrug, angst og andre sjove ting. Han vandt desuden samme år prisen som Årets Vært for sin indsats som speaker på Love Island DK.

Derudover er han er bredt kendt i den danske befolkning for sine parodisange på Facebook og YouTube, der har flere millioner af visninger.

Se foredrag med Dan Andersen
Dan Andersen foredrag

Lev med mørket – et opløftende foredrag om angst og depression

Dan Andersen er aldrig bange for at dele ud af sine personlige historier og erfaringer – og han gør det altid med højt humør. Det er heller ingen undtagelse, når han åbner op for, hvad angst og depression har betydet (og stadig betyder) i hans liv. Dertil har Dan nedsat hørelse, hvilket gør, at han går med høreapparat, og grundet hans lave sædkvalitet, har han og kæresten også været i fertilitetsbehandling. Alt i alt er der personlige emner nok at tage fat på, når Dan holder foredrag.

Dan taler om seriøse emner på en opløftende og underholdende måde, så det bliver sjovt, vedkommende og lægger op til, at man kan spejle sig i problemstillingerne. Med humoren som samlingspunkt, fortæller han åbenhjertigt om diagnoser, indlæggelser, tabuer og skam. Han åbner op om sit handicap og om at føle sig som ’mindre mand’. Og midt i historierne spotter man et budskab om, at alle kan lære at leve med netop deres udfordringer.

Alt efter kundens ønsker kan Dan vinkle foredraget mere eller mindre mod et af de tre hovedtemaer:
1) angst og depression, 2) fertilitet, barnløshed og nedsat sædkvalitet eller 3) hørehandicap og dertilhørende høreapparat. Foredraget kan også kombinere alle tre temaer.

Dan Andersen stand-up

Dan Andersens spektakulære guitarshow (stand-up show)

Stand-up er sjovt – stand-up med musik er endnu sjovere. Oplev Danmarks komikalske troubadur blande charme, guitar og klassisk stand-up i et 30 minutters spektakulært show.

Med Dan Andersen får du et charmerende, selvironisk og nærværende show, for når Dan tager udgangspunkt i sig selv og sine egne oplevelser med livet, kærligheden og ofte lidt disharmoniske parforhold, så minder det sjovt nok om noget, vi alle sammen kender.

Dan har stor erfaring med at lave comedy shows hos virksomheder, der ønsker et sjovt oplæg til fx at afslutte en kursusdag eller et seminar. Han kan også bookes til stand-up på uddannelsesinstitutioner, hvor I fx ønsker et godt grin ved opstart eller afslutning af uddannelsen.

Dan Andersen video

Stand up med Dan Andersen

Få en forsmag på, hvad du kan opleve i et stand up show med Dan Andersen.

Se foredrag med Dan Andersen

Referencer

Dan var rigtig god til at "connecte" med vores unge mennesker - for flere af vores elever var det en aha- oplevelse at høre at voksne døjede med de samme usikkerhedsproblemtikker , som de selv kæmper så meget med.

Trine Steger

EUC SYD

Dan Andersen var på CSD (Center for Socialpsykiatrisk Dagtilbud) for at afholde et standup show. Gruppen af mennesker som var samlet, var meget forskelligartet og aldersgruppen var også meget spredt. På trods af store forskelligheder, formåede Dan Andersen, at "føle sig frem", og skabe et show, hvor alle havde mulighed for at grine med. Da Dan Andersen selv har kæmpet med psykiske udfordringer, formåede han på en respektfuld måde at lave sjov med noget af det, som kan være så svært at tale om. Tak for et godt show!

Lennarth Lyhne

CSD / Odense Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Dan Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Dan Andersen