Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Curlingforældre

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Curlingforældre. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Curlingforældre

  • Curlingforældre er et relativt nyt begreb, som dækker over forældre til børn i skoleklasser, som vægter deres eget barns velvære frem for klassens som helhed.
  • Udtrykket er afledt af sportsgrenen curling i hvilken man fejer foran de sten, man kaster. Curlingforældre er således forældre, som, i overført forstand, fejer for deres egne børn, men ikke andre.
  • Hvad kan man gøre ved fænomenet curlingforældre? Og hvordan påvirker disse forældre dels deres egne børn, dels klassen og fællesskabet som helhed?
  • Foredrag om curlingforældre ser på spørgsmål som disse samt flere til.