Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Foredragsholdere om Computer

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Computer. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om computer (2)

Help me choose

Om emnet: Computer

  • Vi lever i dag i et gennemcomputeriseret samfund, hvor de fleste af os er online dagligt og mange altid har en computer med over alt, enten i form af laptop eller smartphone.
  • Computere nåede for alvor ud til befolkningen i 1980erne, hvor klassiske maskiner som Commodore 64 blev kult på børne- og teenageværelserne. I halvfemserne tog PC og Mac over, og omkring årtusindskiftet fik flere og flere internetforbindelser hjemmefra.
  • De fleste af os har daglig omgang med computere, men de færreste ved særlig meget om hvordan en sådan maskine egentlig fungerer. Det er også de færreste, der er i stand til at programmere, dette fordi programflader, sociale netværk, spil, etc. er blevet mere brugervenlige, mere intuitive.
  • Foredrag om computer kan angribe emnet fra et hav af forskellige vinkler, fra en historisk gennemgang af computerens udvikling over specifikke computertyper og programmer til netværkssamfund, videndeling, computere i erhvervslivet eller science fiction.
Request Speaker Fees & Availability