Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Claus Skytte Foredrag

Mød en dansk pionær og forfatter inden for deleøkonomi og iværksætteri

Claus Skytte Foredrag

Claus Skytte

Forfatter og ekspert i deleøkonomi, der leverer budskaber og erfaringer med deleøkonomi på dedikeret og entusiastisk vis.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Meget interessant og relevant indlæg om fremtidens (med)brugerinddragelse."

Hanne Sandvang - Kræftens Bekæmpelse Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Claus Skytte

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Claus

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Claus Skytte er forfatter, iværksætter og kreativ strateg med over tyve års erfaring fra reklamebranchen, og ikke mindst er han dansk pionær inden for deleøkonomi. Han leverer sine budskaber og egne erfaringer med deleøkonomi på dedikeret og entusiastisk vis, og så er han fuld af energi på scenen.

Deleøkonomi kommer til at ændre vores måde at leve på. Det er den tredje internetbølge og nøglen til Internet of Things (IoT). Claus Skytte har sat dagsordenen for deleøkonomi i Danmark og er aktuel med Danmarks første bog om deleøkonomi ”Skal vi dele?”. Derudover er Claus Skytte også entreprenør og medstifter af bytte-konceptet Resecond.com.

Claus Skytte (f 1969) er iværksætter, foredragsholder og forfatter til fire bøger om internetiseringen, deleøkonomi og den nye automatisering. Han er medstifter af og formand for Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark. Skytte er endvidere stifter og medejer af det deleøkonomiske fællesskab for fællesskaber: Resecond samt B2B deleportalen for arbejdskraft Flexicu og deleportalen.dk. Claus Skytte sidder i Muskelsvindsfondens bestyrelse, Chora Connections bestyrelse og i Den Sociale Kapitalfonds Advisory board.

Claus Skytte er Danmarks førende ekspert i deleøkonomi, internetisering og automatiseringen, som ændrer vores verden lige nu: Vores måde at bevæge ting og os selv med selvkørende biler; vores måde at arbejde på som freelancere og selvansatte og vores måde at forbruge på med adgangsøkonomi og cryptocurrency.

Som forfatter står Claus bag bøgerne, “Medbruger – om den digitale forbruger”, “Skal vi dele? – om deleøkonomi” og “Den nye andelsbevægelse – om den 4. industrielle revolution” samt ”Kunstige Kolleger” – om hvordan mennesker, robotter og kunstig intelligens skal deles om fremtidens arbejde. Skytte rådgiver Folketingets erhvervsordførere, Erhvervsstyrelsen, Skatteministeriet, store danske virksomheder som Tryg og COOP, samt diverse VL-grupper og fagbevægelsen.

Se foredrag med Claus Skytte

  Claus Skytte foredrag

  Fremtidens arbejde

  • Robotter, kunstig intelligens og internetisering fjerner et sted mellem 800.000 og 900.000 danske jobs over de næste 20 år. For fire år siden var der ingen platformsarbejdere og selvansatte i Danmark. I dag er der 40.000. Antallet af freelancere og projektansatte stiger.
  • Velkommen til gig-økonomien, hvor man tjener sine penge på at udleje sin lejlighed, sine ting, sin arbejdskraft eller at køre tur med hinanden. Hvor vi får småtingsafdelingen, som hovederhverv, og hvor kontorsiloerne falder. Er arbejdets fremtid et mareridt eller den rene afslapning? Hør forfatteren bag bogen ”Kunstige Kolleger” fortælle, hvordan vi forbereder os selv – og ikke mindst vores børn.

  Skal vi dele?

  • Deleøkonomi er en megatrend. På den ene side hyldes deleøkonomien som svaret på alt. På den anden side beskyldes deleøkonomien for at nedlægge produktionsvirksomheder i den gode delesags tjeneste.
  • Deleøkonomi er den tredje internetbølge og vil ændre verden i langt større grad end internettet gjorde det.
  • Claus Skytte fortæller, hvordan deleøkonomi kan blive for det 21. århundrede, hvad pengeøkonomi var for det 20. århundrede.
  • Hør Claus fortælle om deleøkonomi i videoen her:

  Claus Skytte foredrag

  Den nye andelsbevægelse er digital

  • Teknologi, som gør hverdagen lettere, billigere og bedre for forbrugerne, har det med at ændre vores liv. Det gjorde dampvæven, samlebåndet og edb-maskinerne gennem de 3 sidste industrielle revolutioner. Nu er vi nået til den 4. industrielle revolution.
  • Ingen havde forestillet sig, at internettet ville blive en naturlig del af vores hverdag, da det så dagens lys for 25 år siden. Havde vi dengang fået at vide, at vi i dag ville dele film, musik, nyheder, billeder med hinanden stort set gratis over vores mobiltelefoner, ville de fleste nok have sagt: Det er det rene science fiction. Det kommer aldrig til at ske.
  • Vær med, når Danmarks førende ekspert inden for disruption, automatisering, platformsøkonomi og deleøkonomi fortæller, hvordan vi i Danmark stadig har et forspring i den 4. industrielle revolution.

  Claus Skytte foredrag

  Reklamens historie

  For 60 år siden var det lægerne, der anbefalede os at ryge. Herefter gjorde en hær af Mad Men reklamen intellektuel og tiltrak de bedste intellektuelle. Senere blev den intelligente reklame overtaget af pruttelyde og bannerreklamer. Hør reklamens historie, hvad vi kan lære af den – og hvad vi kan forvente os at blive målrettet med i de kommende år.

  Claus Skytte foredrag

  Sådan bliver vi alle arbejdsløse – og får vores jobs igen

  • Med udgangspunkt i Claus Skyttes første bog ”Medbruger”, fortæller han, hvordan automatiseringen gør os alle arbejdsløse, og hvordan vi ved at give vores arbejde til andre, kan få et nyt og mere spændende arbejdsliv til gengæld.
  • Det er et helt konkret foredrag om Internet of Things og Crowdsourcing – og hvordan man gør sig til leder for medbrugerne.

  Claus Skytte foredrag

  Deleøkonomi, internetisering og automatisering ændrer vores verden lige nu

  • Bliver din virksomhed hacket af den 3. internetbølge?
  • Mange virksomheder har travlt med at fokusere på deres nærmeste konkurrenter, mens de bliver overflødiggjort af internetplatforme. Internettet er grunden til, at halvdelen af virksomhederne på Fortune 500 er forsvundet siden 2000. Forstå hvor de nye, digitale forretningsmodeller opstår, hvordan de virker, og hvorfor de ændrer vores måde at bevæge os, forbruge og leve på.
  • Foredraget varer fra 30 til 60 minutter + spørgetid og kan tilpasses, så det matcher din organisations virkelighed.
  • Foredraget er allere blevet holdt for blandt andet Folketingets erhvervsordførere, flere ministre, nogle af Danmarks største virksomheder, mange organisationer og VL-grupper.

  Claus Skytte foredrag

  Kunstige kolleger: Hvordan skal mennesker, robotter og kognitiv teknologi deles om fremtidens arbejde?

  • I dette tankevækkende og nytænkende foredrag forklarer Claus Skytte, hvordan en fremtid med robotter som kollegaer kan se ud. Derudover kommer han også ind på en række spørgsmål, der er relevante for fremtidens teknologiske udvikling.
  • Hvad er kunstig intelligens, hvorfor minder det om elektricitet, og hvordan skal vi bruge det? Hvorfor bliver robotter nu en naturlig del af vores arbejdsliv? Hvorfor bliver kontorarbejde nu fuldkommen forandret, og hvordan kan det give mere arbejdsro og mindre stress? Hvorfor er antallet af selvansatte 47-doblet de sidste 3 år i USA, og hvornår kommer den virkelighed til Danmark? Hvordan videreuddanner vi alle de mennesker, som nu mister deres jobs på grund af robotter og kunstig intelligens? Hvordan skal vi uddanne vores børn til en fremtid, vi ikke kender? Hvad vil den nye automatisering betyde for dét at være menneske om 10-30 år?
  • Foredraget bliver altid skræddersyet din ogranisations branche og virkelighed.

  Claus Skytte foredrag

  Deleøkonomiens nøgle til Industri 4.0

  • Under den 3. internetbølge forbindes alle mennesker og alle ting med hinanden gennem internettet. Ansatte bliver selvstændige erhvervsdrivende med en app som chef. Hjælperne forbigås og erstattes af kognitiv teknologi. Deleøkonomi bliver aftalernes internet.
  • Hør om internetiseringen, som forbinder verden og gør alle produkter til services og alle mennesker til servicemedarbejdere og freelancere. Formanden for Foreningen for Platformsøkonomi i Danmark, Claus Skytte, giver overblik over mulighederne og konsekvenserne for forbrugerne, fagbevægelsen, forretningslivet og de folkevalgte.

Referencer

Vi kende godt Claus Skytte, for vi har haft ham tidligere på en af vores konferencer og vi er meget begejstrede for ham.

Grace Nørgaard

DAKOFA

'Lige i skabet' :-)

Thomas Rosenkands

TR Consult

Meget interessant og relevant indlæg om fremtidens (med)brugerinddragelse.

Hanne Sandvang

Kræftens Bekæmpelse

Medbrugerskab er ved at afløse forbrugerismen. Det var budskabet fra Claus Skytte i et inspirerende og engageret oplæg på Ideudviklingsdagen.

Lise Vandborg

Biblioteksforeningen

Claus Skytte ved mest om deleøkonomi og han er en fremragende formidler.

Tine Aurvig-Huggenberger

Kreativitet og Kommunikation

Meget inspirerende overfor en flok krævende topmanagers. Forstod at kombinere deleøkonomi med øvrige trends i samfundet, og var god til at give praktiske eksempler.

Karsten Knudsen

Virksomhedsledergruppen nr 77
Uforpligtende forespørgsel på Claus Skytte

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Claus Skytte
Claus Skytte

4.75 ud af 5 stjerner

"Meget interessant og relevant indlæg om fremtidens (med)brugerinddragelse."

Hanne Sandvang - Kræftens Bekæmpelse Se alle referencer

Foredragsemner med Claus Skytte