Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Christian Bitz

Forfatter, tv-vært, ernæringsekspert og forskningschef

Christian Bitz er en af Danmarks absolut bedste foredragsholdere. Med sine underholdende og populære foredrag giver han sine bud på, hvordan du kan sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet – uden løftede pegefingre! Bitz har holdt tusindvis af udsolgte foredrag rundt i hele landet og opnår altid imponerende evalueringer. Gør noget godt for dig selv og dit velvære, og book et Christian Bitz foredrag. Lær at træffe beslutninger og stå ved dem – uanset om du vælger skyr, spinning eller et stykke kage i sofaen!

 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Christian Bitz er én af Danmarks mest populære foredragsholdere med mere end 110.000 følgere på Facebook.

Og hans mission er klar: Sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper. Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Det er ikke en revolution. Det er sundhedsrealisme.

Christian Bitz er uddannet cand.scient. i human ernæring og forskningschef på Herlev Hospital. Hans 6 bøger har alle toppet bestsellerlisterne og er desuden udgivet i flere lande. Christian er derudover fast ekspert på TV2’s Go’ Morgen Danmark, og har tidligere været ernæringsekspert og vært på DR’s forbrugerprogram “Madmagasinet Bitz & Frisk”.

Christian Bitz foredrag er inspirerende og underholdende – de rammer alle målgrupper, uanset køn og alder. Netop derfor sælger han altid mange billeter til sine foredrag, ligesom de mange turnéer rundt i landet er populære.

  Christian Bitz foredrag

  Kvalitet

  • I sit nye foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv – et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget. Og det er næsten umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen – og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.
  • Sunde vaner kommer ikke af sig selv. Det kræver en indsats at prioritere sundhed, og det kan være svært i en hektisk hverdag, hvor tid – eller mangel på samme – ofte bliver undskyldningen for overspringshandlinger. Bitz giver dig dog ny viden, motivation og masser af stærke input til permanent at hæve dit sundhedsniveau i hverdagen.
  • Der er kvalitet bag Bitz’ budskaber, som er baseret på videnskabelige undersøgelser og den nyeste viden inden for sundhed. På den måde er du  allerbedst rustet til at træffe beslutninger og stå ved dem – uanset om du vælger skyr, spinning eller et stykke kage i sofaen!
  • Der findes ikke én sandhed om sundhed. Men én ting er sikkert: Sundhed har en berettiget plads i vores liv. Hvis du til tider føler, at sundhed er  uoverskueligt, så glæd dig til Christians foredrag, som giver dig sundhedsbegejstringen tilbage. Du vil gå fra foredraget med en ny sundhedsopfattelse og lysten til at blive sundere. Foredraget er til dig, som gerne vil have mest mulig ud af din sundhedsindsats. Til dig, der gerne vil have mere kvalitet i dit liv.

  Christian Bitz foredrag

  Uperfekt

  • I dette underholdende foredrag “Uperfekt” gør Christian Bitz én gang for alle op med myten om det perfekte liv.
  • Du vil gå fra showet med redskaber til at finde lige præcis din sunde balance og et liv fuldstændigt fri for dårlig sundhedssamvittighed.
  • Med en god portion humor og konkrete råd får du Bitz’ sundhedsrealistiske guide til, hvordan du holder sundhedsbegejstringen oppe, hvordan  du når dine mål og bliver tilfreds – uden at være perfekt. Vi skal ikke alle være lige sunde eller lige slanke. Så hvorfor følge de samme kostråd?
  • Glæd dig til et (h)ærligt indblik i Bitz’ brogede hverdag, der byder på alt muligt andet end skyr, klid og faste rammer.

  Christian Bitz foredrag

  Luk munden og let røven

  • I dette nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en ultra konkret og overkommelig guide til et sundere liv. Deltagerne motiveres til den handling, der giver dem et naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for den stigende madfrygt.
  • En sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud. Det er der ingen tvivl om. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der efterhånden hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går stort op i træning, kost og sundhed.
  • Bitz giver med dette foredrag guiden til det sunde liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed.
  • Det er samtidig et opgør med selvudnævnte eksperter og sensationshungrende medier, der med fanatisme og forbud har gjort sundhed til et uopnåeligt ideal. Kort sagt – et underholdende foredrag for helt almindelige mennesker, der gerne vil leve lidt sundere.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Christian Bitz

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Christian Bitz

Foredragsemner med Christian Bitz