Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Christian Bitz

Danmarks foretrukne ekspert inden for sundhed og livsstil

Christian Bitz Foredrag

Christian Bitz

En af Danmarks mest populære foredragsholdere inden for sundhed. Bliv inspireret og motiveret til en sundere livsstil.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

Christian gjorde det bare super godt og på en meget underholdende måde. Jeg synes, at vi fik en del med, som vi kan bruge, og vi fik brugt lattermusklerne. Han virkede meget engageret. Så helt igennem et fantastisk godt foredrag."

Tina Gravesen - Nørre Nebel Sparekasse Se alle referencer

Et foredrag med Christian Bitz giver dig:

 • Med mere end 100,000 følgere på Facebook er Christian er en af landets absolut mest kendte sundhedseksperter
 • Christians foredrag har en usædvanlig høj grad af underholdningsværdi og kan benyttes i mange forskellige sammenhænge
 • Derudover besidder Christian en stor og opdateret viden, som ligger til grund for hans foredrag
Uforpligtende forespørgsel på Christian Bitz

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Christian Bitz er en af Danmarks absolut bedste foredragsholdere. Med sine underholdende og populære foredrag giver han sine bud på, hvordan du kan sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet - uden løftede pegefingre! Bitz har holdt tusindvis af udsolgte foredrag rundt i hele landet og opnår altid imponerende evalueringer. Gør noget godt for dig selv og dit velvære, og book et Christian Bitz foredrag. Lær at træffe beslutninger og stå ved dem – uanset om du vælger skyr, spinning eller et stykke kage i sofaen!

 

Et foredrag med Christian Bitz giver dig:

 • Med mere end 100,000 følgere på Facebook er Christian er en af landets absolut mest kendte sundhedseksperter
 • Christians foredrag har en usædvanlig høj grad af underholdningsværdi og kan benyttes i mange forskellige sammenhænge
 • Derudover besidder Christian en stor og opdateret viden, som ligger til grund for hans foredrag

Christian Bitz er én af Danmarks mest populære foredragsholdere med mere end 110.000 følgere på Facebook.

Og hans mission er klar: Sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus-pokus-helse eller asketiske kostprincipper. Sundhed tager udgangspunkt i den enkelte, der med små realistiske ændringer kan blive sundere og gladere. Det er ikke en revolution. Det er sundhedsrealisme.

Christian Bitz er uddannet cand.scient. i human ernæring og fast tilknyttet Bispebjerg Hospital. Han har skrevet 13 bøger og har alle toppet bestsellerlisterne og er desuden udgivet i flere lande. Christian har været fast ekspert på TV2’s Go’ Morgen Danmark, og har tidligere været ernæringsekspert og vært på DR’s forbrugerprogram “Madmagasinet Bitz & Frisk”.

Christian Bitz foredrag er inspirerende og underholdende – de rammer alle målgrupper, uanset køn og alder. Netop derfor sælger han altid mange billeter til sine foredrag, ligesom de mange turnéer rundt i landet er populære.

Se foredrag med Christian Bitz

  Christian Bitz foredrag

  Kvalitet

  • I sit nye foredrag sætter Bitz det gode liv i perspektiv – et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde? Vi lever i en tid, hvor sundhed fylder meget. Alt for meget. Og det er næsten umuligt at skille seriøs videnskab fra selvopfundne mirakelkure. Bitz rydder op i sundhedsjunglen og giver dig en guide til at træffe fornuftige valg, der rent faktisk batter på sundhedskontoen – og måske fravælge dem, der ikke gør. Du bliver i stand til at sætte ind lige der, hvor det betyder allermest for din sundhed og livskvalitet.
  • Sunde vaner kommer ikke af sig selv. Det kræver en indsats at prioritere sundhed, og det kan være svært i en hektisk hverdag, hvor tid – eller mangel på samme – ofte bliver undskyldningen for overspringshandlinger. Bitz giver dig dog ny viden, motivation og masser af stærke input til permanent at hæve dit sundhedsniveau i hverdagen.
  • Der er kvalitet bag Bitz’ budskaber, som er baseret på videnskabelige undersøgelser og den nyeste viden inden for sundhed. På den måde er du  allerbedst rustet til at træffe beslutninger og stå ved dem – uanset om du vælger skyr, spinning eller et stykke kage i sofaen!
  • Der findes ikke én sandhed om sundhed. Men én ting er sikkert: Sundhed har en berettiget plads i vores liv. Hvis du til tider føler, at sundhed er  uoverskueligt, så glæd dig til Christians foredrag, som giver dig sundhedsbegejstringen tilbage. Du vil gå fra foredraget med en ny sundhedsopfattelse og lysten til at blive sundere. Foredraget er til dig, som gerne vil have mest mulig ud af din sundhedsindsats. Til dig, der gerne vil have mere kvalitet i dit liv.

  Christian Bitz foredrag

  Uperfekt

  • I dette underholdende foredrag “Uperfekt” gør Christian Bitz én gang for alle op med myten om det perfekte liv.
  • Du vil gå fra showet med redskaber til at finde lige præcis din sunde balance og et liv fuldstændigt fri for dårlig sundhedssamvittighed.
  • Med en god portion humor og konkrete råd får du Bitz’ sundhedsrealistiske guide til, hvordan du holder sundhedsbegejstringen oppe, hvordan  du når dine mål og bliver tilfreds – uden at være perfekt. Vi skal ikke alle være lige sunde eller lige slanke. Så hvorfor følge de samme kostråd?
  • Glæd dig til et (h)ærligt indblik i Bitz’ brogede hverdag, der byder på alt muligt andet end skyr, klid og faste rammer.

  Christian Bitz foredrag

  Luk munden og let røven

  • I dette nytænkende og underholdende foredrag giver Christian Bitz sine tilhørere en ultra konkret og overkommelig guide til et sundere liv. Deltagerne motiveres til den handling, der giver dem et naturligt forspring i hverdagen og sætter en effektiv stopper for den stigende madfrygt.
  • En sund livsstil er fundamentet for et velfungerende liv med masser af energi og overskud. Det er der ingen tvivl om. Men Christian Bitz stiller stort spørgsmålstegn ved de normer og kulturer, der efterhånden hærger samfundet, i hjemmet og i selvværdet hos den almindelige dansker, der ikke går stort op i træning, kost og sundhed.
  • Bitz giver med dette foredrag guiden til det sunde liv, der er baseret på helt almindelige råvarer, der helt enkelt bliver til helt almindelig og super lækker (sund) mad, til helt almindelige super travle mennesker – der både skal have karriere, børn og hverdag til at gå op i en højere enhed.
  • Det er samtidig et opgør med selvudnævnte eksperter og sensationshungrende medier, der med fanatisme og forbud har gjort sundhed til et uopnåeligt ideal. Kort sagt – et underholdende foredrag for helt almindelige mennesker, der gerne vil leve lidt sundere.

  Christian Bitz foredrag

  Slap af & spis!

  • Christian Bitz gør i dette underholdende og inspirerende foredrag op med myten om, at vi alle skal være lige sunde eller blive sunde på den samme måde. Tværtimod er vi alle skabt forskelligt og skal ikke prioritere ens. Vi skal anerkende flere tilgange til sundhed og i stedet for at pege fingre – eller løfte fingre – er tiden inde til at bygge bro mellem al den sundhedsviden, som vi hver dag forholder os til. Foredraget vil give dig ny viden og gøre dig bedre til at sortere i viden. Det giver dig ro i sindet og redskaber til at finde din egen balance, så du kan blive lige præcis så sund, som du ønsker.

Referencer

Christian var underholdende og det var befriende at høre gode dagligsdagsråd fra en sundhedsrealist i stedet for fra en sundhedsfanatiker. Han tilpassede sit foredrag til publikum og han var nærværende i sin præsentation. Det var en god eftermiddag med inspiration, humor og professionalisme. Vi kan kun anbefale hans foredrag!

Eva Kaas

University College Lillebælt, Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle

Christian Bitz mødte velforberedt, var fagligt kompetent og brugte egne personlige erfaringer i workshoppen om sundhed, da han mødte kommunernes ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter på Arbejdsmiljødagene 2019. Mange deltagere henvendte sig til Christian Bitz med helt konkrete spørgsmål, som han tog sig tid til at svare på, både undervejs i workshoppen, i pausen og efterfølgende. Christian Bitz var meget imødekommende i planlægningsfasen, og sammen fandt vi ud af vinklen ind i "Sundhed på arbejdspladsen". Christian er yderst behagelig at samarbejde med. Alt i alt en super positiv oplevelse på Arbejdsmiljødagene 2019 for Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring Kommune, hvor deltagerne fik viden og værktøjer at arbejde videre med.

Jeanett Simonsen

Hjørring Kommune

Super foredrag, humoristisk. Humor kan åbne mange døre.

Mogens Dam Andersen

Arla Foods

Havde en rigtig god snak med Christian dagen før, herligt han gav sig tid til dette

Flemming Mogensen

Fødevareforbundet NNF

Godt med en samtale forud for foredraget, så begge parter kunne få besvaret spørgsmål vedr. praktiske forhold, målgruppe mv.

Doris Jensen

Social- og Sundhedsskolen, Silkeborg

Meget nærværende foredragsholder, hvor respons fra salen blev brugt på en god måde. Relevant emne og en saltvandindsprøjtning. Vi vidste det ikke da vi bookede, men foredraget faldt så fint sammen med Christians store kur, der i øjeblikket kører på tv. Det tror vi giver en fin form for momentum for tilhørerne.

Christina Janns

Holbæk Kommune

Foredraget levede op til de forventninger som vi havde på forhånd. Alt forløb perfekt.

Jytte Knudsen

Esbjerg Kommune

Chr. havde tilhørerne i sin hule hånd

Flemming Jensen

Brugsforeningen for Middelfart og Omegn

Christian gjorde det bare super godt og på en meget underholdende måde. Synes vi fik en del med som vi kan bruge og vi fik brugt lattermusklerne. Virkede meget engageret. Så helt igennem et fantastisk godt foredrag.

Tina Gravesen

Nørre Nebel Sparekasse

Det var super. Sjovt, underholdende og lærerigt! Tiden fløj afsted.

Christine Nielsen

Visma Services Danmark A/S

Super "læsning" af tilhørene, som bestod af 90% mænd, så han kunne ikke køre den hjem på charmen! Men han klarede det rigtig godt, og jeg har kun fået positiv feedback fra kollegerne.

Tine Kjær

Nilfisk Danmark

Der var stor tilfredshed med hans foredrag som var kort og inspirerende !

Dorte Stenkvist

Københavns Kommune - Center for familiepleje

God fortæller. Ikke bange for at inddrage personlige ting og god til at få publikum til at komme på banen. det var et supergodt foredrag

Karin Dalager

Ældrerådet Sønderborg

Fint arrangement og veloplagt Bitz, der leverede et tilpasset foredrag ifht. deltagerne.

Søren Schjødt

Bellevuehallerne

Tusind tak for en super formiddag. Den kommer vi sent til at glemme.

Tina Hauskov

Symphogen

Meget "jordnær" og god til at inddrage os i snak og debat.

Winnie Hvam

Forening Freelance Bogholdere Midt

Det var et meget spændende foredrag med et godt budskab. Det var ligeledes meget humoristisk og publikum var ret begejstret. Der var højt humør og der blev grint meget. Super - kan anbefales.

Elke Anthonisen

Arbejdernes Landsbank, Holbæk afdeling

Christian fik virkelig hele salen med - og fik dem til at skraldgrine flere gange.

Helle Heiselberg

Nupark Innovation

Engageret, humoristisk, empatisk, med- og indlevende, nede på jorden, forberedt i forhold til aftalen, ukompliceret, vedholdende og meget andet positivt.

Charlotte Skøtt

VEU-center Øst og Øerne

Mainstream men passede fint til målgruppen, og det var præcist som forventet. Vi var en lille gruppe og derfor blev foredraget meget personligt. God tid til spørgsmål. Christian tog sig god tid til at tale med alle. Meget sympatisk fyr.

Trine Kamp Larsen

Spastikerforeningen

Der var mange gode pointer.

Elisabeth Albrecht-Beste

Dansk Radiologisk Selskab

Vi har været meget tilfredse med forløbet. Christian ringede for at følge op på tiden og stedet samme dag - flot.

Lone Rasmussen

FOA Lillebælt
Uforpligtende forespørgsel på Christian Bitz

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christian Bitz
Christian Bitz

4.75 ud af 5 stjerner

Christian gjorde det bare super godt og på en meget underholdende måde. Jeg synes, at vi fik en del med, som vi kan bruge, og vi fik brugt lattermusklerne. Han virkede meget engageret. Så helt igennem et fantastisk godt foredrag."

Tina Gravesen - Nørre Nebel Sparekasse Se alle referencer

Foredragsemner med Christian Bitz