Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Burnout

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Burnout. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Burnout

  • Burnout er engelsk og svarer til det begreb, vi på dansk kalder at være brændt ud. Det vil typisk sige folk, der går ned med stress eller på lignende facon f. eks. ikke er i stand til at varetage arbejde længere.
  • Når folk ender med at blive brændt ud, så er det ofte som følge af en længere periode med stress eller det, der ligner. Det kan skyldes for meget travlhed, dårlige arbejdsforhold, personlige problemer eller måske en kombination af sådanne forhold.
  • Hvordan manifesterer det sig når folk er brændt ud? Er der visse symptomer, man kan være opmærksom på, og hvad kan man gøre forebyggende?
  • Foredrag om burnout tager et kig på emnet.