Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Brugerdrevet innovation

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Brugerdrevet innovation. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Brugerdrevet innovation

  • Brugerdrevet innovation handler om når en virksomhed eller et projekt benytter sig af idéer, af innovation, udenfor de traditionelle rammer, nemlig specifikt fra brugere.
  • Ofte, men ikke udelukkende, finder den brugerdrevede innovation sted indenfor IT-virksomheder or projekter, hvor der f. eks. også kan være open source-strategier inde i billedet.
  • Hvilke fordele kan man opnå via brugerdrevet innovation, og hvordan fungerer det bedst? Hvilke farer og ulemper skal man være opmærksom på?
  • Foredrag om brugerdrevet innovation forsøger at give svar på nogle af disse spørgsmål samt flere til.