Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Børns adfærd

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Børns adfærd. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Børns adfærd

  • Børns adfærd er naturligvis af interesse for forældre såvel som folk, der arbejder med børn, det være sig f. eks. pædagoger og lærere.
  • Mange psykologer og forfattere har gennem tiderne beskæftiget sig med børns adfærd og psykologi, fra Piaet og Lacan og helt frem til i dag.
  • Hvad kendetegner børns adfærd, på hvilke punkter ligner den voksnes og på hvilke adskiller den sig? Hvad er der skrevet om børns adfærd gennem tiderne, hvem har ment hvad?
  • Foredrag om børns adfærd kigger nærmere på emnet samt spørgsmål så som disse.