Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Børnestress

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Børnestress. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Børnestress

  • Stress er typisk noget vi først og fremmest forbinder med voksne mennesker, travle forretningsfolk eller andre under stort arbejdspres.
  • Men stress kan også ramme børn, f. eks. børn med stressede forældre, hvilket i den grad kan påvirke barnets dagligdag, både psykisk men også fysisk.
  • Hvad er symptomerne på børnestress og hvordan kan man behandle denne stress? Hvad kan man gøre for at forebygge at børn får stress?
  • Foredrag om børnestress ser nærmere på det måske for nogle lidt overraskende emne og forsøger at kaste lys over porblemet.