Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Børneliv

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Børneliv. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Børneliv

  • Barndommen er en helt speciel periode, for der er her vi møder verden og gør vore første erfaringer. Vi oplever mange ting for første gang og lærer, gerne for livet.
  • Det er derfor at barndommen på en og samme tid må være tryg og fremmed, begge indtryk er vigtige og væsentlige. Børn skal udvikle deres kundskaber men også deres fantasi.
  • Hvad kendetegner børneliv, og hvordan får man det hele til at hænge sammen, hvis forældre arbejder og driver karriere? Hvordan spiller børneliv og børnehave sammen? Skole?
  • Foredrag om børneliv tager emnet under lup og forsøger at svare på bl.a. den slags spørgsmål.