Henter Indhold ...

Bobby Zachariae

Professor, dr. med., forfatter og foredragsholder

Bobby Zachariae holder foredrag, der byder på indsigt i den nyeste forskning inden for stress og trivsel, som præsenteres både fagligt stærkt, underholdende og inspirerende. Foredragene indebærer konkrete øvelser og byder på redskaber, som du kan implementere bagefter – alt sammen med afsæt i en stærk teoretisk baggrund.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Føler du dig stresset? Måske du har svært ved at falde i søvn? Det kan også være du er angst og nervøs eller føler, at dit immunforsvar er ude af balance. Dette er alt sammen symptomer på en travl og til tider presset hverdag. Bobby Zachariae er en af Danmarks førende eksperter inden for sundhedspsykologi. Han forsker i sammenhængen mellem krop og psyke og vores evne til mentalt at påvirke sygdom, sundhed og livskvalitet.

Bobby Zachariae har kandidateksamen i psykologi, en bachelorgrad i statskundskab samt en medicinsk doktorgrad, og han har bl.a. været Visiting Associate Professor ved Harvard Medical School i Boston. Herudover har han været Research Fellow ved Memorial Sloan Kettering Cancer Center, New York, USA og Visiting professor ved University of Sydney’s Centre for Medical Psychology and Evidence-based Decision-making.

I øjeblikket er Bobby Zachariae ansat som leder af Enhed for Psykoonkologi og Sundhedspsykologi, professor ved Aarhus Universitetshospital og Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Bobby Zachariae er forfatter til over 250 forskellige videnskabelige publikationer, en række populærvidenskabelige artikler og en række bøger.

  Bobby Zachariae foredrag

  Trivsel og håndtering af stress

  • I dette foredrag sætter Bobby Zachariae fokus på stress – hvad er stress, og hvad kan virksomheden og den enkelte medarbejder gøre for at afhjælpe stress på arbejdspladsen?
  • Arbejdsvilkårene forandres grundlæggende i øjeblikket. Forandringer giver nye muligheder og ny energi, men forandringer øger samtidig risikoen for stress.
  • For virksomhederne og den enkelte medarbejder har dette en række konsekvenser. Stress medfører øget sygefravær og større personaleomsætning, og manglende livskvalitet og trivsel for den enkelte.
  • Bobby Zachariae præsenterer i foredraget den nyeste viden om stress. Han leverer konkrete øvelser og redskaber, som kan bruges på individniveau, gruppeniveau og organisationsniveau til forebyggelse af stress i hverdagslivet.

  Bobby Zachariae foredrag

  Søvn, trivsel og håndtering af søvnproblemer

  • I dette foredrag sætter Bobby Zachariae fokus på søvn – hvad karakteriserer den normale søvn, hvad er årsager til søvnproblemer og hvordan kan man afhjælpe søvnproblemer?
  • Vores søvnkvalitet kan påvirkes af mange forhold i det moderne samfund, f.eks. stress, livsstil og miljøfaktorer som lys og støj.
  • Længerevarende søvnproblemer kan påvirke en række biologiske processer, f.eks. vores immunforsvar, og har betydning for trivsel og helbred.
  • Bobby Zachariae præsenterer i foredraget den nyeste vidne om søvn og søvnproblemer og om hvordan søvnproblemer kan forebygges og afhjælpes. Han præsenterer redskaber til at vurdere og forbedre  søvnkvalitet.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Bobby Zachariae

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Bobby Zachariae

Foredragsemner med Bobby Zachariae