Henter Indhold ...

Bo Vestergaard

Ledelses- og organisationskonsulent, underviser, forfatter og foredragsholder

Bo Vestergaard har fokus på fair procesledelse af forandrings-, udviklings- og innovationsprocesser i offentlige og private virksomheder. I 2012 modtog Bo international anerkendelse, da hans tilgang til forandringsledelse blev vurderet som værende blandt de top 10 bedste af Academy of Management i USA. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Bo Vestergaard arbejder som ledelses- og organisationskonsulent og bliver benyttet af kommuner, hospitaler, institutioner, interesseorganisationer og private virksomheder. Hans referenceliste tæller blandt andet: Københavns Kommune, Dong Energy, Dansk Industri og Aalborg Universitetshospital.

Mange ledere står nu og i de kommende år overfor krav om, at deres afdelinger skal levere mere, men med de samme – eller endda færre ressourcer. Måske endda til en højere kvalitet og på nye måder. Bo Vestergaard hjælpere ledere, der ønsker at engagere medarbejderne i at udvikle og afprøve løsninger på de vigtige udfordringer.

Bos foredrag om Fair Process er baseret på forskning og mange års praksis. Som formidler er Bo yderst skarp, levende og nærværende, og han formår at gøre forskningen og teorien praksisnær og tilpasse det til den målgruppe, han taler til. Bo er forfatter til flere artikler, udgivet blandt i Harvard Business Review, og bøger om forandringsledelse, heriblandt Harvard Business artiklen “Managing an Unpopular Change Effort” (2012) og senest den meget anmelderroste og omtalte bog “Fair process – fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger” (2013) (5 stjerner i Jyllandsposten og 6 stjerner af “Danske Kommuner”). En tidlig udgave af bogen vandt i 2012 en pris på den meget prestigefyldte forsker-praktiker-konference “Academy of Management” i USA.

Bo Vestergaards tilgang til forandringsledelse handler om, hvordan man kan skabe mærværdi 8 ud af 10 gange ved at inddrage medarbejderne i organisationens forandringer uden at miste styringen. “Fair process” består af konkrete, praktiske metoder til styring af involverende forandringsprocesser.

  Bo Vestergaard foredrag

  Fair process – fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger

  • Foredraget tager udgangspunkt i Bo Vestergaards bog “Fair process” – en tilgang til forandringsledelse, der har høstet stor international anerkendelse inden for Management Consulting.
  • Med udgangspunkt i de sidste 30 års forskning inden for forandringsprocesser i organisationer, omsætter Bo de forskningsbaserede teorier bag Fair Process og sin egen erfaring som organsations- og ledelseskonsulent til en række konkrete og yderst anvendelige råd til topledere, ledere og tillidsvalgte, der står over for en forandringsproces i virksomheden, som kræver medarbejdernes engagement og opbakning for at lykkedes med optimalt udbytte af processen.
  • To ud af tre forandringsprocesser skaber ikke mere værdi for organisationen. Men når medarbejdere har ejerskab til formålet med forandringen og bliver involveret i at udvikle og afprøve løsninger, lykkes det otte ud af ti gange. Men hvordan involverer man sine medarbejdere uden at miste styringen? Og hvordan styrer ledelsen uden at dræbe medarbejdernes ejerskab over forandringen og hermed deres motivation?  Få en række konkrete råd til, hvordan I som ledelse håndterer den forandringsproces, I står over for som organisation.
  • Foredragets primære målgrupper er ledere på flere ledelsesniveauer, enten tættest på medarbejderne, topledelsen eller tillidsvalgte, og Bo Vestergaard vinkler foredraget efter målgruppen og med udgangspunkt i den enkelte virksomheds unikke situation.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Bo Vestergaard

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Bo Vestergaard

Foredragsemner med Bo Vestergaard