Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Foredragsholdere til at kickstarte din firmajulefrokost

Foredragsholdere til at kickstarte din firmajulefrokost

Tilbage til blog

25. oktober 2019

Julen sig nærmer og det samme gør årets julefrokost-sæson. Julefrokosten er traditionelt set en af de større, tilbagevendende fester, som de fleste virksomheder, foreninger og organisationer afholder og bruger lang tid på at planlægge. Vores kunder efterspørger ofte foredragsholdere, der enten kan levere fagligt input eller top underholdning eller en kombination af begge til deres julefrokost. Derfor har vi samlet en række af vores foredragsholdere, der alle er oplagte til årets julefrokost. 

Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer og foredragsholder, der bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd. Få en aldeles unik og fascinerende oplevelse til jeres julefrokost med Niels’ show.  I bliver ikke blot udfordret intellektuelt, glemmer tid og sted i en åndeløs spænding, men vil med garanti også få stof til eftertanke lang tid efter showet og forundres og grine en del undervejs. Det oplagte underholdende indspark til årets julefrokost.

Martin Brygmann
Martin Brygmann er komiker, skuespiller og musiker, bedst kendt for tv og musik primært indenfor underholdningsbranchen. Martin Brygmann er den perfekte entertainer og vil med garanti fyre op under din virksomhed eller organisations julefrokost – hvad enten I er til musikalsk underholdningsshow eller comedy-indslag. 

Anders Breinholt
Anders Breinholt er tv-vært og entertainer, primært kendt som vært på underholdnings- og comedy-programmet ‘Natholdet’ på TV2. Anders er med sit satiriske og underholdende klipshow det perfekte indslag til jeres julefrokost. Showet kan målrettes med klip fra jeres organisation, og du eller en kollega kan blive medvært.

Chili Klaus
Chili Klaus er entertainer og iværksætter. Skru op for varmen og sæt krydderi på årets julefrokost med Klaus’ topunderholdende foredrag om den store chili-succes og ikke mindst smagsprøver. Chili Klaus er en autentisk, opmærksom og passioneret foredragsholder og entertainer. En menneskekender uden lige, som gerne deler ud af sin opsparede viden. 

Rytteriet
Rytteriet består af Rasmus Botoft og Martin Buch, komikere og skuespillere, kend for det absurde og samfundskritiske Rytteriet-univers. Rytteriet er en gave til enhver firmajulefrokost, hvor humøret og stemningen skal sættes i vejret. For med sig bringer skuespillerne Rasmus Botoft og Martin Buch hele deres arsenal af kendte og elskede tv-personager.

Jan Gintberg
Jan Gintberg er stand-up-komiker, skuespiller, forfatter samt tv- og radiovært, kendt fra en lang række programmer på radio og tv. Grin jer til en sixpack og bliv inspireret på samme tid gennem foredrag med Jan Gintberg. Giv dig selv og dine kollegaer en anderledes peptalk inden julefrokosten for alvor går i gang.

Gitte Hornshøj
Hvordan er det nu lige, at man skal opføre sig til en julefrokost med firmaet? Gitte Hornshøj er vor tids moderne Emma Gad og dronningen af takt og tone. Varm op til julefrokosten med et morsomt og inspirerende foredrag om god opførsel, hvor Gitte forklarer de synlige og usynlige spilleregler i samværet med andre. Gitte scorer altid topkarakterer, og samtidig er hun så morsom, at folk ofte græder af grin under foredragene.

Thomas Mygind
Thomas Mygind er inspirator og tv-vært på flere forskellige programmer. Thomas begejstrer, underholder og giver stof til eftertanke. Særligt kan vi til årets julefrokost anbefale Thomas’ Kollega-Quiz, hvor I får mulighed for at styrke både firmaånd og lattermuskler. Et forrygende show,  der er skræddersyet til lejligheden, så tema, indhold, varighed, spørgsmål, aktiviteter, deltagere og præmier matcher dit firma og dit event. 

Geo
Geo er en af Danmarks sjoveste komikere og samtidig en populær foredragsholder. Geo kan bookes til skræddersyet stand up, efter jeres ønske – måske om jeres virksomhed, branche, den landsdel I er fra, eller hvad I har af gode ideer,. Geo byder gerne ind. Helt perfekt til julefrokosten. 

Michael Svendsen
Michael Svendsen er foredragsholder, musiker og HR-konsulent og holder knivskarpe foredrag om blandt andet den forandringsparate arbejdsplads. Med sin sjove unikke evne til at fastholde publikum er Michael Svendsen en af de foredragsholdere, der scorer højt i alle sine evalueringer, og som man sent glemmer! Michaels foredrag om forandringsparathed og masser af humor er oplagt peptalk til årets julefrokost.

Christine Feldthaus
Christine Feldthaus er livsstilsekspert og kommunikationsrådgiver, bl.a. kendt fra DR programmerne ‘Kender du typen’ og ‘So F***ing Special’. Med Christine på scenen er der garanti for underholdning og højt humør med det samme. Hun sætter en ære i at bruge sig selv, taler ærligt om tabuerne og dyrker den nærværende formidling, hvilket resulterer i flotte tilbagemeldinger fra tilhørere.

John Harmsen
John Harmsen er inspirator og komiker med ekspertise i bl.a. kommunikation, kollegarelationer og stress. Der gives “Tilfreds-eller-Gratis-Garanti” på Johns foredrag og vi tør godt love, at I får rørt lattermusklerne. Johns foredrag er oplagt som åbning eller afslutning til årets julefrokost og tilpasses altid jeres organisations ønsker.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.