Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Big Data

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Big Data. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Big Data

  • Big Data er et begreb, der stammer fra datalogiens verden, og som dybest set handler om store filer og store datamængder.
  • Men hvad er egentlig en stor datamængde? I 1980erne hed den sejeste computer, Commodore 64, og den hed sådan pga. sin hukommelse – på 64k.
  • I dag arbejder vi med langt større datamængder, men da alting som bekendt er relativt, så udgør den såkaldte Big Data stadig i nogle tilfælde en udfordring. Hvor lagrer man den, hvordan gør man, hvis den skal flyttes, og hvordan lige med back-up procedurer?
  • Foredrag om big data tager fat på spørgsmål så som disse samt relaterede emner.