Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Bevidsthed

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Bevidsthed. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Bevidsthed

  • De fleste af os har en ret god fornemmelse af hvad bevidsthed er for en størrelse, men det kan være svært at sætte ord på og definere begrebet helt skarpt og præcist.
  • Bevidstheden og helt præcist, hvad det er for en størrelse og hvordan den fungerer, er et emne, der har betaget både filosofien, videnskaben og lægekunsten i mange år, men det er endnu ikke lykkedes at give et klart svar.
  • Hvad forstår vi ved bevidsthed, og hvilke teorier findes på området? Hvilke teorier har været populære i hvilke perioder og hvorfor?
  • Foredrag om bevidsthed dykker ned i det spændende emne – og der er nok at snakke om.