Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Bestyrelsesarbejde

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Bestyrelsesarbejde. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Bestyrelsesarbejde

  • Danmark er et land fyldt med virksomheder og foreninger, og de fleste af disse er udstyret med en eller anden form for bestyrelse.
  • Bestyrelsesarbejde er selvsagt det arbejde, der foretages i en bestyrelse, og ofte vil der være tale om beslutningstagende processer af forskellig art. Bestyrelser sidder typisk inde med den egentlig magt – men ofte også med en vis mængde ansvar.
  • Hvordan foregår bestyrelsesarbejde, hvordan kan det tilrettelægges således at arbejdet gøres både effektivt og med sans for kvalitet?
  • Foredrag om bestyrelsesarbejde beskæftiger sig med disse spørgsmål, men kan også tage fat på emner af fx mere økonomisk eller juridisk karakter.