Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Bestyrelsesarbejde

Foredragsholdere om Bestyrelsesarbejde

Der er mange elementer at tage højde for i bestyrelsesarbejde. Gruppen skal fungere optimalt, I skal lede virksomheden på bedst mulig vis, og arbejdet skal give noget til personlig udvikling.

Athenas’ dygtige foredragsholdere om bestyrelsesarbejde er alle eksperter i emnet. Deltagerne kan være sikre på at få nogle konkrete og brugbare redskaber med hjem, som kan tages i brug i hverdagen. Glæd jer til et underholdende og givende foredrag i selskab med en af de bedste foredragsholdere.

Book det bedste foredrag om bestyrelsesarbejde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder om bestyrelsesarbejde. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book det bedste foredrag om bestyrelsesarbejde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder om bestyrelsesarbejde. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om bestyrelsesarbejde (5)

Hjælp mig med at vælge
Rikke Østergaard

Rikke Østergaard

Sociolog, mentaltræningsekspert, foredragsholder og forfatter. Specialist i bl.a. stress, konfliktløsning og samarbejde.

Rikke Østergaard er sociolog og mentaltræningsekspert. Hun er specialist i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Rikke er en yderst inspirerende, motiverende foredragsholder. Grundet sit gode humør taler...

Anders Trillingsgaard foredrag

Anders Trillingsgaard

Forskningschef, partner, bestyrelsesformand i UKON Human Results - Foredrag om ledelse og ledelsesgrupper.

Anders Trillingsgaard er en rost foredragsholder og underviser på adskillige masterprogrammer i ledelse, lederkonferencer og internationale videnskabelige konferencer. Han får systematisk høje evalueringer for at tilrettelægge engagerende...

Stine Bosse

Stine Bosse

Bestyrelsesformand, tidligere CEO og foredragsholder - Hun er kendt som en skarp og dygtig kvindelig topleder.

Kan man forene bæredygtig ledelse med velfærd? Stine Bosse, der er tidligere koncernchef i Tryg og en af landets mest eftertragtede kvindelige topchefer, giver i sine inspirerende og aktuelle foredrag sine bud på, hvordan vi skaber balance i...

Gunnar Ørskov foredrag

Gunnar Ørskov

Foredragsholder, forfatter, direktør og coach - Underholdnde foredrag om stress, forandring og kommunikation.

I mere end tre årtier har Gunnar Ørskov inspireret og underholdt med sine foredrag om stress, forandring og kommunikation. Han er en anerkendt og rutineret foredragsholder, der skaber seriøse forandringer og eftertænksomhed hos sit publikum....

Sisse Fisker foredrag

Sisse Fisker

Tv-vært, foredragsholder og bestyrelsesformand. Foredrag om forskning, internationale besøg og egne erfaringer.

Sisse Fisker er en yderst inspirerende, motiverende og underholdende foredragsholder, som giver deltagerne sin livsbekræftende opskrift på et sundere liv. Sisse Fisker foredrag er både underholdende og engagerede - de kombinerer forskning,...

Bestyrelsesarbejde
5 ud af 5 stjerner

"Rigtig god vejledning hele vejen igennem, god opfølgning og altid en munter tone."

Fredericia Kommune

Om emnet: Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag, der tager fat i emnet bestyrelsesarbejde. Du er mere en velkommen til at tage kontakt til os via formularen eller telefonen. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at finde den rette foredragsholder til din organisation og arrangement.

Danmark er et land fyldt med virksomheder og foreninger, og de fleste af disse er udstyret med en eller anden form for bestyrelse. Bestyrelsesarbejde er selvsagt det arbejde, der foretages i en bestyrelse, og ofte vil der være tale om beslutningstagende processer af forskellig art. Bestyrelser sidder typisk inde med den egentlig magt – men ofte også med en vis mængde ansvar.

Hvordan foregår bestyrelsesarbejde, hvordan kan det tilrettelægges således, at arbejdet gøres både effektivt og med sans for kvalitet? Hvordan kan I planlægge jeres arbejde, så det følger virksomhedens forretningsudvikling? Der kan være mange problematikker, når man som gruppe skal lede en organisation.

Foredrag om bestyrelsesarbejde beskæftiger sig med disse spørgsmål, men kan også tage fat på emner af for eksempel mere økonomisk eller juridisk karakter. Vores foredragsholdere under dette emne har de bedste forudsætninger for at tale og fortælle om bestyrelsesarbejde – enten på baggrund af forskning eller mange års erfaring. Glæd jer til en masse gode tips og værktøjer, som I kan tage med jer fra forerdraget. I er med det samme klar til at tage dem i brug i jeres hverdag.

Spørg på pris og dato