Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Bedsteforældre

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Bedsteforældre. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Bedsteforældre

  • Bedsteforældre er vore forældres forældre, på begge sider, dvs. mormor og morfar, farmor og farfar.
  • Mange herhjemme vil nok opleve at have et tæt forhold til bedsteforældre især gennem barndommen, hvor disse ikke sjældent træder til med en hjælpende hånd i forhold til opdragelse og børnepasning.
  • Mange forbinder måske også bedsteforældre med højtider som jul og nytår, fødselsdage og runde familiefødselsdage. Eller måske julefrokoster eller sommerferier.
  • Foredrag om bedsteforældre kan omhandle disse forskellige emner, og måske også bedsteforældres rolle som børns første direkte kontakt med et forhold til historie og ’gamle dage.’