Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Balance

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Balance. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Balance

  • Man kan tale om både fysisk balance og psykisk, og begge dele er selvsagt vigtige elementer i et godt liv – det er i hvert fald de færreste, der ligefrem ønsker at være ude af balance.
  • Man taler ligefrem om at det ofte er væsentligt, at finde frem til en balance i tilværelsen, hvilket vil sige en evne til at hvile i sig selv og sin identitet.
  • Hvad vil det sige at være i balance med sig selv og sit liv? Og hvad vil det omvendt sige, hvis man er ude af balance på den ene eller den anden måde?
  • Foredrag om balance ser nærmere på emnet såvel som den slags spørgsmål samt flere til.