Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Automatisering

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Automatisering. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Automatisering

  • Når man automatiserer, så regulerer man en proces, således at dele af en produktion gennemføres uden direkte menneskelig medvirken.
  • Det har det formal at forbedre effektiviteten og kvaliteten og kan samtidig aflaste menneskeligt arbejde og de risici, en arbejdsproces indebærer.
  • Automatisering sker i de fleste virksomheder inden for fremstilling og energiproduktion og er afgørende for sikkerhed og økonomi.
  • Ligeledes kan automatisering finde sted ved fx systemer til kommunikation og trafik.