Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Autenticitet

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Autenticitet. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Autenticitet

  • Autenticitet er forestillingen om noget ægte, noget umiddelbart, og begrebet bruges ofte indenfor især kunsten og de kreative brancher.
  • Det autentiske stilles nogle gange op som modpol til det fortænkte og det direkte konstruerede, men der er også de, der vil hævde, at forestillingen om autenticitet og det autentiske et langt stykke han ad vejen er en konstruktion.
  • Hvad er det, vi kalder for autentisk, hvad er autenticitet? I hvilke sammenhænge har begrebet sin berettigelse, i hvilke klinger det hult?
  • Foredrag om autenticitet forsøger at kaste lys over sagen og tage hul på debatten.