Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Foredragsholdere om Assertion

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Assertion. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Assertion

  • Assertion er en kommunikationsteknik, der handler om at trænge igennem og sige det, man rent faktisk mener, også, hvis man siger fra.
  • Det handler om at stå ved sine meninger og følelser, at turde kommunikere dem, også i eventuelle konfliktsituationer, for derved at øge gennemslagskraft.
  • Hvordan kommunikerer man på en måde hvorpå man får sine budskaber igennem, men samtidig viser respekt for den anden part? Hvordan håndterer man sådan noget som problemer og konflikter?
  • Foredrag om assertion tager fat på spørgsmål så som disse samt flere til.