Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Arbejdsulykker

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arbejdsulykker. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arbejdsulykker

  • I de senere år er der især kommet fokus på emner vedrørende ulykker og sikkerhed på arbejdspladsen – også indenfor foredrag.
  • En arbejdsulykke kan have store, fatale konsekvenser for den ramtes liv. Det kan både være menneskeligt i form af psykiske og fysiske mén, men også økonomiske konsekvenser i form af tabt arbejdsfortjeneste.
  • Foredrag om arbejdsulykker kan give tilhørerne redskaber og værktøjer til både at undgå og mindske arbejdsulykker, men også få inspiration til, hvordan man får det bedste ud af det, hvis uheldet har været ude.
  • Ingen er tjent med arbejdsulykker – hverken arbejdsgiver, den ramte, kollegaer eller pårørende, og foredrag om arbejdsulykker kan være inspirerende og idérig til, at det hellere var i går end i morgen man skal i gang med at forebygge arbejdsulykker.