Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Arbejdsskader

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arbejdsskader. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arbejdsskader

  • Arbejdsskader er skader opstået i forbindelse med arbejde, og det siger næsten sig selv, at visse former for arbejde, visse arbejdspladser, har større risiko for alvorlige arbejdsskader end andre.
  • Arbejdsskader kan i princippet dække over alt fra vedvarende muskelsmerter pga. forkert siddestilling på kontoret til invaliderende ulykker i forbindelse med tunge maskiner på fabrikker.
  • Hvad kan man gøre for at forhindre arbejdsskader, hvordan kan man sikre sig bedst muligt, både som arbejdsgiver og som ansat? Og hvad gør men, hvis der er opstået en arbejdsskade?
  • Foredrag om arbejdsskader kigger nærmere på emnet og forsøger at besvare nogle af disse spørgsmål.