Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Arbejdsklima

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Arbejdsklima. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Arbejdsklima

  • Når man taler om arbejdsklima, kan både fysiske og psykiske forhold spille ind, og det handler naturligvis alt sammen om den overordnede stemning på arbejdspladsen.
  • Fysiske forhold, der kan spille ind kan være sådan noget som indeklima eller sikkerhedsforhold af forskellig art, mens psykiske forhold kan have at gøre med ledelsesform, stressniveau og omgangsform kolleger imellem.
  • Hvad betyder arbejdsklima for de ansatte, for ledelsen, for arbejdspladsen som helhed? Hvilke signaler skal man være opmærksom på i forhold til dårligt arbejdsklima? Hvordan kan man sørge for et godt arbejdsklima?
  • Foredrag om arbejdsklima kigger nærmere på emnet og på sådanne spørgsmål.