Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Appreciative Inquiry

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Appreciative Inquiry. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Appreciative Inquiry

  • Appreciative Inquiry er en model, der bl.a. tager udgangspunkt i at tage ved lære ikke i så høj grad af fejltagelser men af succes, af de ting, der lykkes.
  • Et af de afgørende elementer i tankegangen er sproget og måden sproget bruges på. Ved at ændre sprogbrug kan man ændre vaner og opfattelser og sætte forandringsprocesser i gang.
  • Hvordan bliver man bedre til at lære af succesoplevelser, således at man rent faktisk kan bruge oplevelserne også fremadrettet og konstruktivt?
  • Foredrag om Apperciative Inquiry kigger nærmere på emnet og forsøger at kaste lys over sagen.